Грузоперевозки-грузчики, переезды по Кишиневу, Молдове70 Lei

Detalii anunțuri

Locație
Chisinau, Chisinau Municipality
Postat pe
21 zi în urmă

detalii suplimentare

ID-ul anunțului
559
Vizualizări ale anunțurilor
61

Descriere

Профессионалы своего дела! Грузчики, грузовой транспорт; Мерседес Спринтер, МАЗ, КАМАЗ. Квартирные и офисные переезды под ключ, перевозка пианино, такелажные работы, погрузка выгрузка транспорта, доставка мебели, вывоз строительного мусора.

TAXI 14133 Servicii de transport mobila in Chisinau si in orice localitate din Moldova

TAXI 14133 va ofera o gama larga de servicii de transport mobila in Chisinau si in orice localitate din Moldova. Calitatea serviciilor noastre de transport este asigurata de cel mai bun personal, seriozitate, promtitudine, profesionalism si de experienta de care am dat dovada de fiecare data cand cineva a apelat la serviciile noastre.

Masinile din parcul nostru ajung oriunde in cel mai scurt timp, alegand cea mai scurta ruta pentru a oferi cele mai competitive preturi de pe piata.

Preturile noastre sunt negociabile in functie de distanta unde trebuie transportata incarcatura cit si de greutatea acesteie, iar daca solicitati si hamali pentru incarcare/descarcare pretul se negociaza in functie de greutate, numarul manipulantilor, numarul etajelor din cladire precum si daca acesta este sau nu dotat cu ascensor, etc.


Arată mai mult

Locație

Recenzii (0)

559

Cookie-uri

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

Acceptă