Termeni si conditii

Acceptarea regulilor (contractului) de utilizare

Ultima actualizare: 10/05/2022

„Termeni și condiții de utilizare” este un acord complet între Utilizator și serviciul de internet Huyaq.md, privind utilizarea site-ului web Huyaq.md (platforma electronică).

Conținutul și serviciile oferite pe Huyaq.md sunt acceptate de dvs. fără modificări în condițiile prezentelor Reguli. Dacă nu sunteți de acord cu termenii expuși în acest document, nu utilizați site-ul web Huyaq.md și serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Administrația site-ului își rezervă dreptul de a bloca anunțurile postate pe site-ul Huyaq.md și utilizatorii acestui site fără notificare prealabilă și explicarea motivelor blocării. În mod similar, în cazul unei infracțiuni sau infracțiuni constatate în acțiunile utilizatorului, Administrația poate sesiza autoritățile competente ale statului cu furnizarea de informații relevante despre utilizatorul care a încălcat legea.

Prin crearea unui cont pe site-ul Huyaq.md, confirmați că acceptați Termenii și Condițiile noastre. Vă reamintim că „Termenii și condițiile de utilizare” ai site-ului pot fi modificate. Huyaq.md poate modifica oricând acest document prin actualizarea acestei pagini. Vă încurajăm să vizitați periodic această pagină pentru a revizui Termenii și condițiile, deoarece acest document este obligatoriu pentru dvs.

Condițiile actualizate se consideră valabile de la data/data indicată de Huyaq.md, dar nu mai devreme de 5 zile de la data notificării modificărilor. O excepție pot fi doar prevederile legislației în vigoare care au forță juridică și nu prevăd o soluție diferită.

Fiind de acord cu termenii acestui contract încheiat cu Huyaq.md, Utilizatorul confirmă că administrația site-ului are dreptul de a-i trimite periodic e-mail-uri sau mesaje text cu informații sau oferte speciale.

Folosirea în continuare a serviciilor oferite de site-ul Huyaq.md înseamnă acceptarea de către dumneavoastră a oricăror modificări aduse acestui acord. În caz de dezacord între versiunile în limba rusă și cea română a regulilor site-ului, versiunea în limba română va prevala.

Descrierea serviciilor

Simpals S.R.L., prin site-ul Huyaq.md, pune la dispoziția utilizatorilor spațiu pentru publicitate online și acces la o bază de date cu reclame pentru vânzarea, schimbul, promovarea de bunuri și servicii etc.

Site-ul Huyaq.md oferă utilizatorilor săi serviciile plătite și gratuite enumerate mai jos.

2.1. Servicii gratuite:

a) furnizarea de spațiu publicitar pe internet prin plasarea de anunțuri ale persoanelor fizice sau juridice în baza de date a site-ului Huyaq.md (cu o descriere de până la 2.000 de caractere și până la 9 fotografii);

b) posibilitatea de a modifica și/sau șterge în orice moment anunțurile (spațiul publicitar pe Internet) prin intermediul contului de utilizator;

c) furnizarea de spațiu publicitar pe internet prin publicarea de reclame pe internet;

d) posibilitatea de căutare simplă și avansată a bunurilor/serviciilor, precum și de vizualizare a anunțurilor (spațiu publicitar pe Internet) postate pe site-ul Huyaq.md de către alți utilizatori;

e) posibilitatea de a contacta alți utilizatori care trimit anunțuri pe site, pe baza informațiilor de contact pe care le furnizează.

2.1.1. Utilizatorul are dreptul de a face publicitate în spațiul publicitar de pe Internet dintr-un singur cont și doar un număr limitat de reclame gratuite în fiecare subcategorie a site-ului Huyaq.md.

Cum funcționează limita:

Utilizatorul postează gratuit anunțuri în categoria selectată, așteaptă 30 de zile, apoi poate posta din nou anunțuri noi în limita subcategoriei. Dacă limita din subcategorie este zero, atunci toate anunțurile sunt anunțuri plătite. De exemplu, nu puteți plasa o reclamă pentru furnizarea unui serviciu pe Huyaq.md gratuit.

Un anunÈ› gratuit este un anunÈ› care a fost trimis gratuit.

Cookie-uri

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru.

Acceptă